Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examensprojekt om AI

Mötesplats för studenter och företag för examensprojekt inom AI.

Inom ramen för det EU-finansierade projektet DigitHub AI skapar AI Lund en mötesplats för studenter samt små och medelstora företag i regionen som är intresserade av examensarbeten inom AI-området.

För studenter

Exjobbsmässa med tema AI 10 november

Den 10 november anordnar AI Lund en exjobbsmässa där du som student får möjlighet att träffa företag och organisationer som erbjuder examensarbeten inom artificiell intelligens. Att göra ett exjobb bidrar till värdefulla kontakter, referenser och erfarenheter till din framtida karriär. 

Evenemanget ger dig chansen att:

  • Lära dig mer om AI och hur det kan kopplas till din uppsats 
  • Nätverka med företag och organisationer inom flertalet branscher 
  • Träffa studenter från andra utbildningar för tvärvetenskapliga samarbeten

Evenemanget är helt gratis men föranmälan krävs. Vi har begränsat antal platser - först till kvarn gäller!

För organisationer

I september 2022 öppnade vi en webbportal där företag och andra organisationer kan förslå AI-relaterade examensprojekt inom teknik, samhällsvetenskap naturvetenskap och humaniora som kan vara lämpliga som examensprojekt för studenter på master- och kandidatnivå. 

Läs mer och lämna förslag.