Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdragsutbildningar

På denna sida presenterar vi AI-orienterad uppdragsutbildning som anordnas av Lunds universitet, antingen som öppna kurser eller som skräddarsydda för din organisation.

Institutionerna vid Lunds universitet erbjuder det pedagogiska innehållet för uppdragsutbildningen och Lund University Commissioned Education (LUCE) håller kontakt med dig som uppdragsgivare under hela processen.

Denna kurs har formen av en studiecirkel. Den vänder sig till dig som vill förstå AI och maskininlärning i ett större samhälleligt och kulturellt perspektiv. Vi lyfter blicken och ser på AI bortom det rent tekniska och fördjupar oss i frågor som kan ge en större förståelse för teknikens betydelse i vårt samhälle och i vår vardag.

Läs kursbeskrivningen och kontakta oss.

I denna endagskurs ger vi en introduktion till artificiell intelligens och maskininlärning. Du får lära dig om vad AI är, testa att göra lite maskininlärning på egen hand och höra mer om dess möjligheter men också juridiska och etiska utmaningar.

Läs kursbeskrivningen och kontakta oss.

Kursen är och Fördjupad AI-utbildning på avancerad nivå för civilingenjörer med syfte att ge fördjupade kunskaper för tillämpningar av AI-lösningar. Utbildningen ger en inblick i utvalda delområden inom AI – från problemformulering till dataanalys, hantering och underhåll

Läs kursbeskrivningen och kontakta oss.
 

Målet för kursdeltagarna är att kunna förstå och förklara grundläggande Konceptet Geo AI och att förstå och förklara hur AI-applikationer, som bygger på GIS- och fjärranalystekniker kan användas för stadsplanering.

Läs kursbeskrivningen på vår engelska website och kontakta oss.

Kontakt

Om du vill veta mer om AI-relaterade uppdragsutbildningar vid Lunds universitet kan du kontakta Institutionerna vid Lunds universitet och erbjuder det pedagogiska innehållet för eller Lund University Commissioned Education (LUCE).

Telefon: 046-222 0707

Epost: info [at] education [dot] lu [dot] se (body: %0A) (info[at]education[dot]lu[dot]se).